Berbadan sehat, berpenampilan menarik, berwawasan luas, berpikiran bebas!


22 October 2012

Event Report: Skin Aqua Beauty Talk Show

cr: makes-up.blogspot.com





HEYHOOO!!!


sebelum saya membahas lebih lanjut ya sodara-sodara, maap bangeeet ya aku telat melulu bikin Event Report. huhu.

Maklum lah pekerjaan saya sehari-hari sebagai mahasiswa sekaligus kuli tinta sekaligus upik abu seringkali membuat diriku tak kuasa posting Event Report cepet-cepet #nangisdipojokan

Acaranya diadain di Tartine Fx Senayan tanggal 12 Oktober 2012.
Cuss ah!!





I dedicated this post to ROHTO and SKIN AQUA, dan Mr. Dien yang udah repot-repot mau ngundang aku ;) it's an honour to attend this event!! and thanks a lot to Yessy who give my phone number to Skin Aqua~~


and...

WHAT I LEARN FROM THIS EVENT??



left to right: Dita Amelia, Mr. Furuya Akiyoshi, Arinda Kristie

Those are our narasumber. Mba Dita Amelia from ROHTO Indonesia Laboratoies, Mr. Furuya Akiyoshi CEO ROHTO Indonesia Laboratories and Arinda Kristie a Fashion editor from COSMOPOLITAN magazine.

As you can read in my Hada Labo event report, dulunya ROHTO adalah company yang bergerak di bidang farmasi dan obat-obatan. But now, ROHTO enlarge their wings and release skincare and make up!!



dude, you know global warming right??

Global warming bikin warga Jepang jadi makin strict to protect their skin, and use moooorree sunblock. But hey, sunblock is too greasy and oily to use daily.


and, Skin Aqua become solution and the 1st daily UV skincare.


dengan konsep utama DAILY UV SKINCARE, Skin Aqua is an "UV block" bisa dipake tiap hari dan menjadi bagian perawatan kulit.

Not Greasy, nor oily.

I do need Skin Aqua. Yeah nasib cemot *cewek motor* mah emang panas-panasan melulu.
how about you? You're not that much outdoor activity??
and why using Skin Aqua become important??

yep, because we wont got sunburn, aging or skin cancer.

hey, have you meet the UV's duo??

here they are,

cr: gisclimat.fr


cr: beautifulwithbrains.com

UV-A adalah sinar matahari dengan gelombang yang paling puaaanjang dan bisa menembus hypodersmis. sementara UV-B gelombangnya lebih pendek.


UV-A mampu menembus kaca dan dapat dipantulkan aspal. So.. we need freaky about this UV laaaa. Ga kebayang udah santai-santai cantik dirumah eh tapi tetep kena UV juga.

Skin Aqua punya 4 jenis yang bisa kamu pilih.
- Mild Milk SPF 25 PA++  untuk kulit kering
- Moisture Gel SPF 30 PA++ untuk kulit berminyak
- Moisture Milk SPF 50 PA++ untuk kamu yang banyak aktivitas outdoor
- Whitening Milk SPF 20 PA++ untuk kamu yang ingin mencerah kan warna kulit


how about the event itself??

I ENJOOOOYYY IT!!

cozy place, super-delicious food, and worthed freebies!!
love it!!

here some pic!

Skin test

Skin Aqua and Lip on Lip booth

Skin Aqua!!

Lip on Lip product

Lip on Lip type

Lip on Lip balm

MY SUPER DELICIOUS FOOD!! I love the chicken toast~~

#drooling

coba-coba Skin Aqua


left: without Skin Aqua. Right: with skin aqua. Yang pake skin aqua lebih putih yaa

oily and greasy test. result? no oily!









 
thats all my post!!

maap-maap kalo ada kekurangan yah ;) I'm on my way to be journalist~~



see you when I see you!!



















1 comment:

  1. Put yourself in your visitors shoes - think about the things they might
    use to locate you within the search engines. One type of linking is reciprocal linking, this
    means another site will link for your site in exchange to get a link from a site to theirs.
    Patience is perhaps certainly one of the most critical virtue that all website owner must possess.


    Look into my homepage: seo link robot software

    ReplyDelete

terimakasih banyak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...