4 in one at Grand Indonesia!

1:00 AM

HEYHOOOOOOO

how yor long weekend fellas??

mine: crazeeeehh


waeyo??
cause I have A LOOOT OF MIDTEST HOMEWORK and this long weekend I should stay at home for Idul Adha. Actually I don't really like makanan bersantan, jadi ya... nikmatin aja deh. Huhu #nangisdipojokan

Hey, dikau kan sudah daftar Lancome Final Duel, Mels??

Oiyak. Mati. Tugaskuuu... Lancomeeee...

Tadinya udah memutuskan "oke gue ga dateng deh Lancome, selesaikan tugas dulu". Namun apalah arti tugas jikalau udah dihadapkan dengan 4 Beauty Event di satu hari dan satu lokasi?? Geez. I'm bad student.


So, here it is, Lancome Final Duel, MAC Launching, I Love Bazaar, and Kiehl's Halloween Party!!


warning: this post contains LOT of photos. hoozah!!







LANCOME FINAL DUEL



wihiiii setelah Beauty Blogger Duel di Lancome Plaza Indonesia dan di Taman Anggrek beberapa minggu lalu, nah inilah dia The Finalist!! Marsha and Ci Carnellin!!



Marsha and her crew


Ci Carnellin and her crew


Marsha and her crew. Ci Carnellin and her crew.


Marsha the 1st winner. She's got 5million worth Lancome Products *__*


Ci Carnellin with worth 2millions Lancome Product *__*

too bad, aku ga sempet minta foto polaroidnya. Padahal pengeeenn -__-


yuk ah. capcuss ke...
MAC LAUNCHING



WOAH!! is she Marilyn?? wuuuttt

Marilyn Monroe on your compact powder?? Wohoo!
MAC is the 1st Make Up Company that put Marilyn Monroe on beauty products >.<
btw sebernya aku ambil banyak foto di SLR-nya Yessy. huhu #nangisdipojokan



next event is....
I LOVE BAZAAR JAKARTA




APASIH I LOVE BAZAAR??

I LOVE BAZAAR adalah bazaar tempat kumpulnya brand aseli Indonesia. Disini ada yang berbagai fashion brand buatan anak bangsa. Ga cuma itu, disini juga ada cake dan makanan-makanan dan snacks juga loh~~. Berhubung aku kesini mau jajan dan liat make up demo nya ka Lizzie, jadi ga muter-muter liat baju.



DRESSCODE MAGAZINE


Cake in Jar by @cake_velvet


Mocha Mochi booth


super cute!! made by doots'


Cait's and Becs booth. weeeww


Dewi Utari, Chekka, Ka Lizzie Parra and Ka Tia

Ka Tia lagi di make over sama ka Lizzie >.<


teman seperjuangan. Tia, Nita and Beatrix.

oiya, pas nontonin fashion and beauty talk di I LOVE BAZAAR, I got a new knowledge nih!!

I quote it from our cutest MUA, Lizzie Parra:
skin care itu ga harus mahal. yang penting kita konsisten pake-nya. hasilnya skin care medium classsama yang high class pun ga beda jauh kok. cuma yang high class hasilnya lebih cepet kelihatan aja


next event (also the last) adalah..... *drumroll*
KIEHL'S HALLOWEEN PARTY












HALLOWEEN COME TO TOWN!!

padahal belum tanggal 31 loh...

ohiya, ini pertama kalinya aku masuk Kiehl's counter. udah tau Kiehl's dari lama sih. Tapi takut ah kalo masuk. habisan udah ekspektasi harga-nya mahal-mahal sih :(









on my wishlist!!
Foaming Cleanser diatas itu kata ka Tia bagus bange buat ngilangin darsk spot and acne scar. but the price u___u then I just put it on my wishlist >.<




ci Priscill, ci Carnellin, dan ka Mada






Kiehl's baby corner






and the freebies :)




from Kiehl's




Jack O'Latern bag from Kiehl's

and the best things I've got....






its's MAKE OVER blush on palette!! thankiiesss la Lizzie!!

yea I got it from her giveaway >.<





begitu pulang dari GI... harus berhadapan dengan setumpuk tugas...
hoeah!!

SEMANGKA YANG LAGI UTS!! SEMANGKAAAAA STROBERIIII MELOOON....





see you next time fellas!!

You Might Also Like

6 komentar

  1. tolong ya itu blush palette dari MakeOver segera direview dik Mels, aku penasaran sama warna lainnnn >_<

    ReplyDelete
  2. Sibuknyyyyaaaaaaaa beauty blogger yang satu ini. Undangannya kemana-mana bokkkkk.....
    ahahaaaa
    Semangat UTS nya Mels XD

    ReplyDelete
  3. maap yak ._. ga bsa d upload ke email =_=

    ReplyDelete
  4. Ι am not sure ωheге уou're getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this info for my mission.CSI: New York Season 9 Episode 11 Free Stream
    Here is my web page ... Watch CSI: New York Season 9 Episode 11 Online

    ReplyDelete
  5. Hey there! Ι knoω this is κіnda οff toрiс but I was ωοndering іf you knew ωhere I could get a captchа рlugin fοr my
    comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm havіng diffісulty fіnding
    one? Thanκs a lot!Watch Green Lantern: The Animated Series Season 1 Episode 16
    Here is my site Green Lantern: The Animated Series Season 1 Episode 16 Free Stream

    ReplyDelete
  6. I believe this is one of the most significant information for me.
    And i'm glad reading your article. But should observation on some normal issues, The site style is great, the articles is in point of fact nice : D. Just right activity, cheersPrivate Practice Season 6 Episode 11 Free Stream
    Here is my homepage - Private Practice Season 6 Episode 11 Good Fries Are Hard to Come By

    ReplyDelete

terimakasih banyak :)